A kesutejföl - Vera szerint, ahogy blogjaban olvashatjatok - nagyon egészséges. Az elkészítése egyszerű: a kesudiót annyi vízzel, amennyivel tejföl sűrűségű lesz, összeturmixolom nagyon alaposan, majd sóval és citromlével a saját ízlésem szerint ízesítem.
Nekem most nem volt itthon citromle, ezert meg nem tudom alatamasztani empirikus adatokkal. Kiprobaltam, es a kesunak kicsit muanyag ize volt. Ez nem tudom, mitol volt. Lehet, hogy kiprobalom majd sima foldimogyoroval, hatha. A simat ugy ertem, hogy nem sozott, elore porkolt sima snack kesudiot kellett volna felaldozni..:)
30/01/2009 Kiprobaltam foldimogyoroval is, de nem voltam elajulva tole. Megkostoltattam Pittel, azt mondta, hogy szerinte valamifele bab ize van. Eppen hortobagyi palacsintat csinaltam, es ahhoz kellett volna tejfol, de mar nem voltak a boltok nyitva. Vegul hozzaadtam, egy kicsit csak..:) nem lett rossz ize egyatalan az etelnek, de nem az igazi.. meg probalkozom..:)
2009/01/13
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése